Кметът на община Родопи“ Павел Михайлов  поздрави първото бебе за

...
Кметът на община Родопи“ Павел Михайлов  поздрави първото бебе за
Коментари Харесай

Кметът Павел Михайлов с подаръци за първото бебе на община „Родопи“

Кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов  поздрави първото бебе за 2024 година в община „ Родопи “. Калоян Ставрев проплака за първи път на 3 януари,  тъкмо в 10:27 минути. Той е второ дете на щастливото семейство на Гълъб и Кристина Ставреви.

Посещението в дома на дребния Калоян от село Първенец съответства с огромния християнски празник  Сретение Господне, денят на мъжката рожба и съхраняването на мъжката мощ.

Кметът Павел Михайлов поздрави фамилията и сервира дарове с благопожелание за доста здраве и фамилен уют.

„ Добре пристигнал, Калоян! За Първенец и община „ Родопи “ е чест и горделивост, че 2024 година стартира с твоето раждане! Бъди здрав, бъди мощен, бъди самоуверен и дано успехите те съпътстват през целия ти живот! “, ориса го кметът
Павел Михайлов.

Калоян и неговата майка Кристина са добре и дружно с бащата Гълъб към този момент споделят радостните грижи в обкръжението на своите близки.

С 23 повече бебета са се родили в община „ Родопи “ през  2023 година по отношение на миналата. От общо 274 новородени 142 са мъжките чеда, а с 10 по-малко са новородените момиченца.

С най-вече бебета, родени през предходната година може да се похвали село Брестовица – 32 новородени. Следват Първенец, Цалапица, Марково и Ягодово.
  Прочетете още
 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР